Bildvisning på Vårgårda Naturfotofestival i höst!

På naturfotofestivalen i Vårgårda 30-31/10 har jag fått den stora äran att visa och berätta om 20 av mina bilder under Pecha Kucha.

Vi är sju fotografer som kommer att visa 20 bilder var under en timme. Jag kommer att visa bilder från mina turer i Delsjöområdet det senaste året. Det ska bli väldigt spännande och säkerligen lite pirrigt också. Jag ska försöka få med bilder från årets samtliga fyra årstider, vilket innebär att höstens bilder ännu inte är tagna!

Se hela festivalens program på http://vgfk.se/naturfotofestival-2015/

This entry was posted in Nyheter.

3 Comments

 1. Erik Koffmar August 22, 2015 at 06:57 #

  Grattis! Jag såg detta i programmet, vad spännande.
  Det kommer att gå toppen du har så många fina bilder och är en dukttig fotograf.

  Ha en bra helg,
  Erik

 2. Susanne September 11, 2015 at 12:27 #

  Fantastiska bilder. Hittade hit via en annan blogg/hemsida och SÅ glad jag blev när jag nu ser vilka fantastiska bilder du har!! WOW! och när jag dessutom såg att du ska visa bilderna på Vårgårda blev jag ännu gladare :) För jag och sambon ska dit i dagarna 2. Lycka till!!

 3. Charlotte September 15, 2015 at 19:59 #

  En vacker dag kommer en beställning på en STOR tavla med någon av dina bilder. Det finns så många jag kan tänka mig.

  Du är så jäkla duktig!

  //Charlotte

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*