Månadens bild: December.

December har varit mestadels regnigt och blåsigt, och det är svårt att känna sig tillräckligt motiverad för att bege sig ut med kameran. Idag var det dock uppehåll och vindstilla, och då får man passa på att ta sig ut och andas lite frisk luft efter julhelgens blygsamma motionerande mellan kylskåpet och soffan.

Den här bilden är dock inte från idag. I början av december hade vi några minusgrader på morgonen och då gick jag ner till Delsjön för att leta ismönster. En infrusen död stubbe i vattnet blev ett spännande motiv!

Nu har 2017 snart nått sitt slut, och när jag ser tillbaka på året så inser jag att jag haft många fina turer med kameran trots en tung höst. Inför nästa år har jag börjat fundera på olika små bildprojekt kring hemmaplan, och nu när det är lugnt i naturen kan man alltid reka platser för att få nya idéer. Jag hoppas också lite försiktigt på att vi ännu inte sett det sista av snö och minusgrader i Göteborg för den här säsongen!

This entry was posted in Abstrakt, Månadens Bild, Naturdetaljer, Vatten, Vinter.

2 Comments

 1. Erik Koffmar January 19, 2018 at 21:40 #

  Wow! Detta var en riktigt häftig is-bild, gillar hur bilden växlar mellan varmt och kallt.

  Önskar dig ett riktigt bra foto-år.

  Ha det gott,
  Erik

  • Marie January 20, 2018 at 16:57 #

   Tack så jättemycket Erik! Det var klurigt att hitta rätt vinkel, men till slut fick jag till det! Ha ett fint fotoår du med..!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*