Månadens bild: Februari.

På besök i Stockholm i mitten på februari. En av morgnarna begav jag mig till Solna för att uppleva lite förortspuls.

Jag hälsade på vattenrallen, nationalkändisen vid Råstasjön. Ett måste i Stockholm vintertid om man är det minsta fågelintresserad. Den verkade själv inte så jätteintresserad av att umgås så efter ett kort möte promenerade jag vidare. Det var mildväder och ingen is på sjön. Ett trettiotal hägrar satt uppe i trädtopparna och såg ut som grånande kommunala tjänstemän i väntan på bättre tider. Jag tog en bild som fångade min sinnesstämning just då; lite fruset, med en del svärta och en känsla av utanförskap.

This entry was posted in Fåglar, Månadens Bild, SV/V and tagged , , , , .

One Comment

  1. Erik Koffmar March 6, 2017 at 21:34 #

    Tycker att du verkligen lyckats fånga en fin stämning/känsla i denna bilden. Hägrar kan verkligen se uttrycksfulla ut.

    Ha det gott,
    Erik

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*