Månadens bild: Februari

Månaderna passerar snabbt. Jag vet inte var februari tog vägen, det blev inte många turer med kameran.

Detta är en art som är välfotograferad på grund av sitt fotogeniska utseende; sidensvansen. Det är svårt att få en bild som sticker ut i mängden, men här gillade jag de varma färgtonerna som kommer från ett tegeltak i bakgrunden. Färgen harmoniserar fint med både bären och fågeln, och det blev min mest lyckade bild denna månad.

There are 4 comments

    • Marie

      Tack så hemskt mycket, Erik! Det var enda chansen jag fick med sidensvans i vinter, så jag är glad att jag fick till nåt!

  1. Susanne

    Men Wow vilken bild på Sidensvansen. Fantastiska färger. Och jag som var stolt över min… ;) Fick ju för första gången någonsin ett besök av just Sidensvansen den här vintern. Blev överlycklig. Dom är riktiga skönheter.


Post a new comment