Månadens bild: Februari

Månaderna passerar snabbt. Jag vet inte var februari tog vägen, det blev inte många turer med kameran.

Detta är en art som är välfotograferad på grund av sitt fotogeniska utseende; sidensvansen. Det är svårt att få en bild som sticker ut i mängden, men här gillade jag de varma färgtonerna som kommer från ett tegeltak i bakgrunden. Färgen harmoniserar fint med både bären och fågeln, och det blev min mest lyckade bild denna månad.

This entry was posted in Uncategorized.

4 Comments

 1. Erik Koffmar April 1, 2018 at 06:18 #

  Denna bild på sidensvansen är riktigt snygg, sköna färger som harmoniserar fint med fågeln.

  Önskar dig en riktigt Glad Påsk,
  Erik

  • Marie April 11, 2018 at 12:54 #

   Tack så hemskt mycket, Erik! Det var enda chansen jag fick med sidensvans i vinter, så jag är glad att jag fick till nåt!

 2. Susanne April 30, 2018 at 23:39 #

  Men Wow vilken bild på Sidensvansen. Fantastiska färger. Och jag som var stolt över min… ;) Fick ju för första gången någonsin ett besök av just Sidensvansen den här vintern. Blev överlycklig. Dom är riktiga skönheter.

  • Marie May 1, 2018 at 20:32 #

   Tack..! Den är ju så vacker, så synd att det är så sällan man får tillfälle att fotografera den!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*