Månadens bild: Januari.

Det har varit en riktigt mild och grå vinter. Jag kan ärligt säga att trots inspirerande “novembergrå” bilder i sociala media har jag inte lyckats eller velat ta mig ut många gånger. Jag är en riktigt stor snöromantiker och gråväder i januari-februari gör mig smått nedstämd och oinspirerad. Trots att det varit en bra ugglesäsong här kring Göteborg har jag inte känt mig särskilt manad att fotografera dem. Av någon anledning dras jag allt mer sällan till de stora publikdragarna, i slutändan så tycker jag ändå mer om de bilder som jag tagit under mer intima förhållanden.

Några få tillfällen under januari har det varit sol och då gäller det att ha en god vän som drar med en ut för att fotografera lite småfågel.  En ekorre må vara en av de enklaste vintermotiven i Sverige, men så länge jag har roligt när jag fotograferar så spelar det ingen roll för mig. Att sitta still och iaktta djurlivet vid en fågelmatning kan vara nog så spännande. 

 

This entry was posted in Däggdjur, Månadens Bild, skog, Vinter and tagged , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*