Några bilder från våren 2017.

Några bilder från våren 2017.

Våren börjar lida mot sitt slut, igår började den meteorologiska sommaren i Göteborg. Den skira grönskan övergår nu i en alltmer jämngrön kuliss.

Här är en samling bilder från mars och fram tills nu. Jag önskar så här i efterhand att jag hade varit ute med kameran mer den här våren, men det kommer fler vårar. En del fina upplevelser har jag haft ändå. Under den kommande månaden hoppas jag att jag ska vara inspirerad och vara ute så fort det ges tillfälle. Det händer så mycket i naturen nu.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”7″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_mosaic” row_height=”180″ margins=”5″ last_row=”justify” lazy_load_enable=”1″ lazy_load_initial=”35″ lazy_load_batch=”15″ display_type_view=”default” ngg_proofing_display=”0″ captions_enabled=”0″ captions_display_sharing=”1″ captions_display_title=”1″ captions_display_description=”1″ captions_animation=”slideup” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

There are 2 comments

 1. ola wennberg

  Fantastiska bilder, min favorit är den översta med det otroliga ljusspelet i träden och den mystiska dimman som försöker dölja spegelbilden i vattnet. Hoppas att du själv oxå hinner njuta av ”naturens skönhet” . Ola

  • Marie

   Tack så jättemycket för din fina kommentar Ola! Jag uppskattar också att du berättar vilken som är din favorit bland bilderna, det är alltid roligt att veta. Och visst njuter jag av naturen, det handlar inte bara om att ta fina bilder lyckligtvis!

   Allt gott!
   Marie


Post a new comment